contingut promocionat
 

Papitu, el plaer en el menjar

Després d’una gran acollida del restaurant de Cerdanyola, el passat mes de febrer el xef Marco Shambi va obrir les portes del nou Papitu a Sant Cugat per oferir-nos una cuina catalana, mediterrània i de mercat amb tocs molt personals.

El respecte per la tradició i l’aposta per productes de qualitat i proximitat són el repte permanent del xef Shambi. “La filosofia de Papitu restaurant és l’experiència del que vàrem ser i del que som i volem ser, en una recerca constant per transmetre el plaer en el menjar”.

 

Al Papitu la varietat de plats de la carta és una de les característiques que no us deixarà indiferents, aquí en teniu alguns exemples: l’arròs caldós amb llamàntol trossejat; el pop amb escuma de patata; la pasta fresca amb salsa de bolets i tòfona; la coca de llagostins i bolets; l’entrecot de vedella amb cistella de patates i maionesa especiada; el confit d’ànec amb salsa de fruits vermells; la cuixa de xai desossada o el turbot amb salsa de blat de moro i escuma de remolatxa.
 

Tradició i modernitat es conjuguen perfectament a cal Papitu, el lloc ideal per a àpats d’empresa, celebracions familiars o amb els amics. El trobaràs al Passeig d'en Francesc Macià, 76.

 

Que vagi de gust!

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem