La Pasta Boixa, servint pizzes des de 1992

Aquest restaurant emblemàtic de la ciutat ofereix pizza, pasta i creps com a destacats

La Pasta Boixa és un restaurant que va obrir a Sant Cugat l’any 1992 i que ofereix pizza, pasta, creps a banda d’una varietat de carns, amanides i postres variades.

Proposa als clients una gran selecció d’amanides, amb tomàquet, amb poma, pinya, gambes, etc.

Ofereix també plats de pasta variats com bolonyesa, napolitana, carbonara,  funghi, roquefort, etc.

Els crepès de la casa són diverses: de formatge, tomàquet, pebrot i ou dur (Barcelona), de formatge i pernil (gènova), de formatge i sobrassada (Mallorca), de formatge i rocafort (Dublin), etc.

Una pizza per a cada persona

Les pizzes són riques i variades amb tota mena d’ingredients: formatge, tomàquet, carxofes, pernil i xampinyons (Ramona), formatge, tomàquet, beixamel, bacó, xampinyons i ceba (Sara) o formatge, tomàquet i gambes (Marina), entre altres.

A banda dels crepès, la pasta i les pizzes, el restaurant ofereix també als seus clients pollastre arrebossat, escalopa arrebossada, escalopa a la planxa i entrecot a la planxa.

El local proposa, a més, una selecció de postres per llepar-se els dits. La seva carta de postres compta amb crepès dolços de diferents ingredients com el dolç de llet i la nata (Corneta), licor de Gran Marnier (Harmònica), xocolata, nous i nata (Pianola), mel i nous (Clarinete), entre altres.

A banda d’aquestes postres, el restaurant també disposa de gelats de diferents sabors com el coco, la xocolata, el dolç de llet, la maduixa, el torró, el cheesecake, etc.

Un restaurant emblemàtic

La Pasta Boixa és un dels restaurants amb més història de Sant Cugat i es troba en una excel·lent ubicació.

Es troba emplaçat a l’avinguda Lluís Companys i Jover, 24. Molt a prop de l’estació de FGC del centre de la ciutat.  Si vols viure una bona experiència en aquest cèntric restaurant, has de venir a fer un mos a ‘La Pasta Boixa’.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem