La Pastisseria Sàbat, reconeguda entre les millors 50 pastisseries de Catalunya

La pastisseria ha estat guardonada amb la Fava de Cacau per l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, un premi que reconeix les 50 millors pastisseries catalanes

La Pastisseria Sàbat ha estat premiada amb la Fava de Cacau, un premi que entrega l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i que reconeix les 50 millors pastisseries artesanals de Catalunya. Amb això, en la 6a Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts, el comerç santcugatenc va ser un dels 50 guardonats.

Carme Sàbat, de la Pastisseria Sàbat, valora haver rebut el guardó: "És un premi que rebem amb molta il·lusió i que reconeix la nostra història i la nostra feina. A més, crec que és un premi molt important per a la pastisseria artesanal, que reivindica la feina de tots els pastissers del sector".

A més, d'entre les 50 pastisseries premiades, la Fava de Cacau ha guardonat també a la pastisseria amb el dolç singular, la que té més valor històric, la més innovadora o les millors de la zona de Ponent, de la zona Gironès, de la zona Penedès-Garraf, de les comarques de Barcelona, dels Pirineus, de la Catalunya Central i de la zona de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem