contingut promocionat


logo la jacaranda

 

Platets, vins i amics

La Jaracanda aconsegueix cridar l’atenció des del primer moment

Situat en un dels espais més emblemàtics de la nostra ciutat, a la plaça Pere San, La Jaracanda aconsegueix cridar l’atenció des del primer moment.

 

Un interiorisme càlid i molt actual (el racó de l’entrada és espectacular) és el millor aliat d’un àpat basat en la varietat (20 platets i 5 postres) i en l’exquisida qualitat de les matèries primeres. També és destacable el gust de la direcció per cuidar tots els detalls: vaixelles més que originals, coberts negres… donen un toc personal i diferent que no passen desapercebuts. Quant a la cuina, es fa difícil de recomanar algun platet, perquè l’originalitat i qualitat estan sempre presents en tots ells, però aquí en teniu uns quants d’imprescindibles: les braves de la casa; les croquetes de pernil i ceps; el pop en tempura d’aigua de mar (exquisit); el ravioli de ceps amb salsa de foie; l’arròs melós de llagostins i ceps o el tataki de tonyina amb salsa dolça de shake.

I per a endolcir-ho, el tiramisú amb gelatina de café i amaretto o el coulant de xocolata amb gelat de nata no us deixaran indiferents. Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?