Pop a feira amb 'cachelos' un plat per degustar

Plat estrella a Galícia

Seguim amb el pop, som a Galícia! En aquesta ocasió hem comprat el pop congelat i net. Hem descongelat i netejat el pop, li hem tret la boca i els ulls. Tenim una cassola amb aigua al foc, quan comenci a bullir –la flaire del pop comença a dominar– deixem el pop que es cogui –15 minuts– amb les patates (cachelos) tallades a daus, passat aquest temps retirem les patates, deixem el pop –5 minuts més al foc fins que estigui cuit.

El pop, que bo! Retirem el pop de l’aigua i el tallem a rodelles posant-lo a una plata amb les patates. Assaonem, empolsem pel damunt amb pebre vermell i amanim amb un bon oli d’oliva verge.

Quantes rodelles de pop menjaré? Tirem llarg, aquest pop a feira congelat ha resultat molt bo. Us el recomano, doncs. Tot i congelat, no perd les qualitats gustatives. La prova són les rodelles del pop!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem