Les postres més tradicionals

Les cases es tornaran a omplir de les postres més típiques

Per Nadal les cases es tornaran a omplir de les postres més típiques i tradicionals. A les línies següents et fem un llistat de les postres que mai fallen a la taula durant aquestes dates tan assenyalades que aquest any tornarem a viure malgrat la COVID-19.

Neules

Són unes postres cruixents i dolces molt semblants a un barquet i es parla que és una de les postres més antigues que es mengen per Nadal. Es diu que fins i tot són més antigues que els torrons.

 

Torrons

És una de les postres més tradicionals que trobem per Nadal a les nostres taules. N’hi ha de dos tipus, principalment: torró dur i torró tou. El seu origen estaria en les primeres postres d’ametlla i mel de l’Al-Ándalus.

Polvorons

Després dels torrons és una de les postres més tradicionals de Nadal a tot l’Estat espanyol. Els més famosos són els d’Estepa (Sevilla). En aquesta localitat es coneix que es cuinen des del segle XVI.

Tronc de Nadal

Per Cap d’any és tradicional cuinar unes postres de xocolata amb forma de tronc.  El seu origen es troba a França. Una de les primeres receptes és de Pierre Lacam l’any 1898.

 
Comentaris

Destaquem