contingut promocionat
LOGO PURE CUISINE Sant Cugat

 

 

Pure Cuisine arriba a Sant Cugat

La ciutat proposa una nova experiència culinària

Pure Cuisine va néixer l’any 2012 amb un concepte basat en l’Asian Healthy Food, una mixtura de sabors orientals provinent de tres cuines mil·lenàries: Thailandia,  Japó i la Xina. El resultat d’aquesta mescla de sabors amb abundància de verdures fresques, llegums, peixos i carns fan que aquest tipus de cuina sigui de les més sanes i nutritives del món i amb uns preus més que interessants.

La filosofia és el “fast casual”, que, a diferència del “fast food”, els ingredients són sans i de més qualitat, però amb preparacions ràpides i fetes al moment.

Amb 18 establiments a Espanya i 4 a França, Pure Cuisine va obrir a principis de setembre a la nostra ciutat i no deixa de créixer mantenint la perspectiva immediata d’obrir 4 locals més: 2 a Catalunya i 2 a Madrid.

Però tornant als fogons, quins són els plats imprescindibles d’aquesta cuina?

Doncs principalment, destacariem el Phad Thai com a estrella de la casa, es tracta d’una base de fideus saltejats estil tailandès que es pot combinar amb els ingredients que més us agradin: pollastre, vedella, llagostins, verdures…

Les racions de tota la carta són molt generoses, ideals per a compartir i a més amb una gran varietat per a escollir: amanides, tempures, brotxetes de carn o peix, gyozas, wok, sushi, arrossos exòtics, niangaos (tires de pastís d’arròs), udon noodles… entre d’altres, conformen una de les cartes asiàtiques més completes i nutritivament més interessants de la nostra ciutat.

Gaudiu-ne. Que vagi de gust!

 
Comentaris

Destaquem