Quan picar és tot un plaer

El restaurant Kimo acaba d’obrir les seves portes a la nostra ciutat. Amb dos locals més a Lleida, Kimo s’ha instal·lat en una antiga fusteria del carrer d’Anselm Clavé. La decoració, molt cuidada i amb un estil propi, integra diferents espais, una singular terrassa interior i una àmplia barra on degustar els millors aperitius i combinats.

La carta de Kimo, basada en la cuina catalana tradicional amb determinats tocs de modernitat, combina productes de temporada (ara amb exquisits bolets, carxofes...) en forma de tapes i platets per compartir. En destaquem els següents: les carxofes arrebossades, l’arròs amb ceps, la japo burguer, l’steak tartar, l’ou poché amb camagrocs i trompetes, el bacallà a la planxa, els llagostins en tempura… entre molts d’altres. I per a endolcir-ho: la “tartita” de plàtan o de poma, la xocolatina o el carrotcake us deixaran més que satisfets. En resum, bona cuina catalana, dinàmica i divertida per picar amb un servei impecable i un ambient càlid i atractiu.

Un espai gastronòmic perfecte per a grups d’empresa i celebracions familiars, una bona alternativa per a les pròximes dates nadalenques. Que vagi de gust!

 
Comentaris

Destaquem