Recupera el plaer de menjar pa

Al Turris trobaràs el pa de tota la vida amb els gustos d'ara

Turris no és un forn de pa més, sinó que és un forn on treballen per recuperar el plaer de menjar pa, amb el Xavier Barriga al capdavant.

Els seus pans estan fets amb massa mare natural amb ingredients 100% naturals. Els processos i la tria de les millors matèries primeres són elements clau en la recerca constant del pa de qualitat i de la innovació constant.

Com ho fan? Pasten el pa lentament i deixen reposar la massa per acabar formant els pans a mà.

Després els fermenten a temperatures molt suaus i couen el pa en forns de sola amb pedra refractària.

resultat? Pans amb aromes potents, crostes cruixents, molles cremoses i sabors intensos.

Tasta aquest mes el pa d’estiu, fet amb espinacs, pastanagues i llenties. Un pa molt ric en fibra, lleuger i amb un intens sabor a verdures humides i fresques.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem