contingut promocionat
Matilda Logo 25 anys

 

 

Restaurant Matilda, una gran opció per a les festes de Nadal, Cap d'any i Reis

En el cèntric establiment de Sant Cugat ho tens tot preparat per a les teves celebracions més especials d'aquest Nadal

El Restaurant Matilda obre tots els dies de Nadal, Cap d'Any i Reis (i també la nit del 5 de gener, però no la nit del 24 de desembre) perquè puguis gaudir de la teva família i amics sense preocupar-te de cuinar.

  Reserva, ara!

Menú Nadal, 25 i 26 de desembre

El 25 i 26 de desembre podràs degustar un àpat festiu amb entrants de benvinguda com el cruixent amb encenalls de foie i reducció de Pedro Ximénez o el cucurutxo de gambetes de vidre. Com a primers, podràs escollir entre l’escudella i carn d’olla amb galets, una amanida de llagostins i alvocat amb vinagreta o el clàssic caneló tradicional al gratin.

Els segons ofereixen opcions per a tots els gustos: el melós de vedella amb puré de moniato i salsa de Porto, el suquet de rap o el confit d’ànec amb poma caramel·litzada.

Per acabar, neules, torrons i una copa de cava acompanyaran el teu postre triat entre el tronc de Nadal o les delícies de torró banyades en xocolata.

Aquests menús es mariden amb una exquisida selecció de vins: Izadi Criança DO Rioja per als amants del vi negre i Algars Garnatxa DO Terra Alta per als que prefereixen el vi blanc.

Menú Cap d'Any

El sopar de l'últim dia de l'any el pots començar amb uns aperitius a taula que inclouen cruixent amb encenalls de foie i reducció de Pedro Ximénez, coca d’Argentona amb encenalls de pernil de gla, croquetes de ceps a la tòfona i zamburinyes gratinades amb gambes i pernil ibèric.

De primer plat, pots escollir entre la pasta farcida de gambes i marisc amb la seva salsa o un deliciós parmentier trufat amb ou a baixa temperatura, ceps i pinyons. Per al plat principal, les opcions inclouen tournedo de filet de vedella a l’Oporto amb rossinyols i gratin de patata o un timbal de rap i gambes amb salsa d’ametlles.

Per acabar, coulant de xocolata amb gelat de vainilla bourbon, torrons, neules i el tradicional raïm per donar la benvinguda al nou any.

Aquest menú es marida amb vins seleccionats especialment per a l’ocasió: Agustí Torelló Brut Nature D.O. Cava, Pago de los Capellanes D.O. Ribera del Duero i José Pariente Verdejo D.O. Rueda.

I després del sopar, cotilló i festa per celebrar l’arribada del 2025 amb estil!

Menú 1 i 6 de gener 2025

També pots començar el primer dia de l'any i el dia de Reis amb uns deliciosos primers a triar: caneló tradicional amb beixamel trufada, còctel de gambes amb alvocat, pinya i salsa còctel, o milfulls de tomàquet i mozzarella de búfala al pesto.

Com a segons, pots escollir entre un entrecot amb salsa de ceps i gratin de patata, un llobarro a la Donostiarra sobre base de patata i verduretes, o pollastre farcit de panses i pinyons amb salsa de Porto.

Per acabar, tens disponibles unes postres a escollir entre pastís de formatge, tiramisú o una macedònia natural.

El menú inclou també copa de cava Roger de Flor Brut Nature o vins Origium Blanc i Negre.

Reserva al Restaurant Matilda

Gaudeix les festes de Nadal i reserva a Restaurant Matilda. Per arrodonir la vetllada i donar-li un toc més festiu, en tots els menús especials de Nadal i festes podràs degustar torrons i neules per endolcir el moment. Celebra les festes en aquest restaurant en un ambient acollidor!

  Reserva, ara!

El restaurant de Sant Cugat, Matilda, és un dels clàssics de la ciutat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem