El restaurant d'un santcugatenc és el segon millor de l'Estat per TheFork

El gastrobar 'The Alchemix' es guanya un segon lloc al Top 100 restaurants 2022 de The Fork

'The Alchemix', el restaurant d'un santcugatenc, Ignacio Ussía, s'ha guanyat un segon lloc a la llista de Top 100 restaurants 2022 de TheFork de l'estat espanyol. El propietari i cocteler ha mostrat el seu agraïment al seu compte d'Instagram: "Molt orgullós i feliç que, després d'anys de tempestes, comencem a rebre aquestes grans recompenses". I és que tot i el segon lloc, si parlem de territori, ha estat considerat el millor restaurant de Catalunya, de fet 29 dels 100 són de Catalunya sent la part de l'estat amb més restaurants. 'The Alchemix' uneix mons i propostes, la de la cocteleria i la de la cuina, i la seva oferta gastronòmica permet viatjar per l'Àsia sense sortir del país.

Segons la plataforma de reserves, el gastro-cocteleria 'The Alchemix', ubicat a Barcelona, ​​és el segon millor restaurant de tot Espanya, només per darrere de Casa Marcial d'Astúries. De fet, del Top 100 en l'àmbit espanyol, 29 restaurants es troben a Catalunya, dels quals 3 es troben en el Top 10. Per a elaborar aquest llistat, TheFork té en compte diferents criteris com les notes obtingudes per la seva xarxa de restaurants durant 2022, les opinions, les visites a la fitxa del restaurant i les reserves generades en aquest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ignacio_ussia

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem