contingut promocionat

 

Captura de pantalla 2019 08 08 a las 12.25.33

Restaurant Terç: Una experiència gastronòmica i sensorial

El restaurant Terç canvia l'esquema tradicional de la carta

Fa un mes i mig que el restaurant Terç obria les seves portes a la nostra ciutat. Un projecte original, imaginatiu i diferent creat per en Marc Serrés i en Francesc Xavier Fitó i que ens endinsa tant en el subtil món dels còctels (“la poesia de l’alcohol”) com en el d’una cuina sorprenent farcida de sorpreses i on destaca l’altíssima qualitat de les seves matèries primeres.

 
Els còctels del restaurant Terç FOTO: Cedida

 

El Terç no és un restaurant a l’ús, és un espai gastronòmic molt singular on viureu una experiència gastronòmica i sensorial inoblidable. Sobretot, deixeu-vos guiar i assessorar pel seu expert i atent servei i oblideu-vos de l’esquema “entrants, primers, segons, postres…” Aquí tot canvia, tot es capgira per “experimentar i viure” quelcom diferent. 10 còctels (a destacar meravelles com el “Terç club” o el “Bloody Mary”) i més d’una dotzena de plats us ajudaran a acomplir aquesta experiència única.

 
Gastronomia diferent al restaurant Terç FOTO: Cedida

 

Tots ells valen la pena, però posats a recomanar no podeu prescindir del moll de l’os a la brasa i suc de fricandó; la llengua de vedella amb calamar (un mar i muntanya d’excepció); l’arròs a la brasa o el suquet de peix de roca. I per a endolcir-ho: el suflé de xocolata (molt autèntic) o la crema catalana no us deixaran indiferents.

Que vagi de gust!

 
Comentaris

Destaquem