contingut promocionat
Fet a la llenya L

 

La rostisseria de Sant Cugat, 'Fet a la llenya', ofereix plats preparats de qualitat

L'establiment elabora diàriament plats preparats amb productes de primera qualitat

Fet a la llenya és un establiment del centre de Sant Cugat que elabora diàriament plats preparats amb productes de primera qualitat. Plats per emportar-se cuinats amb ingredients ben seleccionats.

Àmplia selecció de plats a la rostisseria de Sant Cugat, Fet a la llenya

Ofereix pollastres a l'ast i molts altres plats com ara conill, albergínia, carabassó, botifarra de pagès, amanides variades com l'amanida de cigrons o l'amanida de patata. També altres plats de la cuina catalana com truita de patates, macarrons, caragols amb salsa o faves a la catalana.

En definitiva, tota mena de carn a la brasa i al forn, bunyols de bacallà, canelons, croquetes, truites, pastes, pèsols saltats, patates, cuites de manera diferent, amanides de pasta, de quinoa... A més, Fet a la llenya compta també amb una àmplia oferta de plats vegetarians i vegans.

Prats preparats per emportar-se

Els encàrrecs es poden demanar al número de telèfon: 935 184 215 i passar a recollir a la botiga les comandes.

Fet a la llenya, compta amb dos locals situats a escassos metres l'un de l'altre i en ple centre de la ciutat, el del carrer de Sant Bonaventura, 11 on es cuinen els pollastres a l'ast amb llenya d'alzina i s'elaboren tots els plats preparats, i el del carrer de Xerric, 5, on es poden anar a buscar els encàrrecs i comprar.

Si vols tastar un d'aquests plats, vine a aquesta rostisseria de la ciutat.

Façana de la botiga 'Fet a la Llenya' del  carrer Santbonaventura, 11, comerç de menjar per emportar-se a Sant Cugat. FOTO: Google Maps

 
Comentaris

Destaquem