‘Shi Man To Ramen’ ofereix ramen de qualitat

El brou s’elabora durant 6 hores i l’acompanyen ingredients d’alta qualitat

’Shi Man To Ramen’ és l’únic restaurant de Sant Cugat especialitzat en ramen i ofereix una àmplia carta d’aquest plat japonès tant en la seva versió clàssica, com en la versió vegetariana. Els ramen, que se serveixen en un bol, integren un elaborat brou, acompanyat de fideus i una selecció de carns, verdures i salses, segons les predileccions de cada comensal. A ‘Shi Man To Ramen’, el brou s’elabora durant 6 hores i l’acompanyen ingredients d’alta qualitat, seleccionades pel xef Kô, que basa la seva experiència gastronòmica en una cuina tradicional i amb receptes per portar un tros del Japó a Sant Cugat.

Un establiment vinculat a un xef amb una llarga trajectòria

La història del ramen té un curiós paral·lelisme amb la història personal de Kô, ja que durant molts anys va treballar en els restaurants de barri xinès de Yokohama, on es troba la comunitat xinesa més gran del Japó i on molts japonesos recorren els seus carrers per anar a menjar en algun dels múltiples restaurants de Chinatown. Si vas al ‘Shi Man To’, el millor serà que et guardis gana per acabar amb un bon bol de ramen, com manen els cànons.

L’establiment està situat en ple centre de la ciutat, a escassos metres del MercatVell i obre de dilluns a divendres des de les 20h a les 23h, i els dissabtes i diumenges des de les 13h a les 15.30h i de les 20h a les 23h.

Si vols gaudir d’un ramen de qualitat al centre de Sant Cugat, has d’anar a fer un mos a ‘Shi Man To Ramen’.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem