Si t'agrada el pollastre, tasta aquesta recepta amb mostassa

El pollastre és carn blanca i aporta poques calories, és molt recomanable per aquesta època

Ingredients:

4 pits de pollastre

Mitja culleradeta de sal

100 grams de pa dur (picat en trossos grans)

40 grams de mantega (estovada)

1 gra d’all premsat

1 cullerada de romaní (finament picat)

1 culleradeta de pebre vermell picant

1 cullerada de mostassa granulada

Un quart de culleradeta de sal

Com fer-ho?

Poseu els pits de pollastre en una safata folrada amb paper d’enfornar i salpebreu al gust.

Barregeu amb les mans el pa i tots els altres ingredients, fins que la barreja formi grumolls.

Distribuïu-la pel damunt dels pits de pollastre.

Enforneu-ho, al mig del forn, preescalfat a 200 graus i cuineu-ho durant aproximadament uns 25 minuts.

Aquest plat combina bé amb bròquil.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem