Tasta aquest fantàstic plat de rap amb avellanes

Un peix ideal per la seva riquesa nutricional

Ingredients:

1 cua de rap d’1 kg

750 c/c de brou de peix

100 g de farina

2 alls pelats

1 escalunya

250 g de bolets variats

50 g d’avellanes torrades i picades

1 ceba mitjana

1 copa de vi blanc

oli d’oliva

pebre

Instruccions:

Netegeu el rap, el talleu a rodanxes i el salpebreu. En una cassola el fregiu, sense enfarinar, que no quedi daurat. El retireu. Amb el mateix oli, sofregiu la ceba picada fina i els alls picats. Ho coeu tot.

Afegiu el vi blanc, el suquet de peix i el rap. Afegiu les avellanes, corregiu de sal i pebre. Passeu els bolets per la paella amb una mica d'oli, una escalunya tallada ben fina i sal.

Quan s'hagi evaporat l'aigua que fan els bolets, ho poseu a la cassola. 10 minuts i llest per servir. * "No preguntis al caçador com li ha anat si el veus tornar amb bolets".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem