Teca Sàbat, menú de qualitat per a cada dia de la setmana

Ofereix cada setmana una carta amb plats de temporada i menús complets

Teca Sàbat és una empresa especialitzada en càtering i menjar per emportar-se amb plats que es distingeixen per la combinació de la cuina tradicional, la cuina de mercat i les tècniques més innovadores.

Ofereix una cuina que té present els productes de temporada i tot allò que ens proposa la cuina mediterrània, referent de la gastronomia mundial.

 

La seva cuina és d’elaboració pròpia. Treballen diàriament amb producte fresc i seleccionen les millors matèries primeres perquè els seus clients s’emportin una cuina de qualitat, fresca i saludable, dels seus fogons a la seva taula.

Treballen amb proveïdors locals de llarga tradició a la ciutat; d’aquesta manera afavoreixen el comerç de proximitat que garanteix la qualitat agroalimentària d’un producte fresc amb els seus nutrients intactes, que respecta les estacions de l’any, aquell que la terra ens entrega en cada moment, evita intermediaris i redueix l’impacte ecològic.

Les diades tradicionals són moments de gran activitat a la cuina, on es treballa amb el gust de la tradició i la intuïció de nous sabors, textures i sensacions que volen apropar als seus clients perquè segueixin gaudint del plaer de convidar i no cuinar.

La cuina actual és el resultat d’una experiència gastronòmica de més de 40 anys al costat dels clients. Tot això és possible gràcies a un gran equip de professionals que aporten als productes tota la càrrega de saviesa provinent d’una tradició que segueix l’esperit de qualitat i professionalitat que ens distingeix. Teca Sàbat compta amb dues botigues a Sant Cugat. Una a la rambla ribatallada, 26 i una altra al passeig Francesc Macià, 87.

Aquests establiments són també botigues delicatessen on els seus clients podran trobar una acurada selecció de fumats, ibèrics, formatges, patés, foies de la casa, vins i caves, conserves i productes gurmet de les millors marques per gaudir i regalar.

 
Comentaris

Destaquem