contingut promocionat
logo restaurant santcugat tizon

 

 

Tizón Sant Cugat, a Mira-sol, bona cuina a foc lent

“Amb gran il·lusió” l’equip del restaurant vol compartir amb els lectors del TOT la nova carta

Tizón Sant Cugat, situat al carrer Guadalajara 14 de Mira-sol, ofereix una gran experiència gastronòmica, elaborada a foc lent, que confien que puguis gaudir.

Nova carta

“Amb gran il·lusió” l’equip del restaurant vol compartir amb els lectors del TOT Sant Cugat el llançament de la nova carta. Nous sabors que asseguren que no deixaran cap paladar indiferent. Amb incorporacions com l’ou a baixa temperatura amb parmentiere, gamba i papada ibèrica, un exquisit roll de llamàntol, un espectacular tataki de tonyina bluefin amb emulsió de pinyons i tomàquet o els tan aclamats raviolis de cabra amb salsa de porro i gambetes al ajillo. Sense oblidar-nos dels plats estrella que han tingut molt bona acollida, com el carpaccio de picaña, pop a la brasa amb parmentiere i tempura cruixent, un melós de vedella que es desfà tan bon punt arriba al paladar i la reina de les postres, la torradeta de santa Teresa Tizón, que qualifiquen de“un deu en tots els sentits”.

Productes de temporada

Sempre aprofitant el que cada temporada els proporciona, elaboren uns fora cartes sorprenents, creatius i exquisits que recomanen que no deixis de provar.

Interior del restaurant de Sant Cugat Tizón Sant Cugat. FOTO: Cedida

Interior del restaurant de Sant Cugat Tizón Sant Cugat. FOTO: Cedida

Els perquès de l’elecció

El compromís amb la qualitat, el foc lent, la dedicació excel·lent per part de l’equip i el local acollidor i tranquil fan de Tizón Sant Cugat una gran experiència que ben segur voldràs repetir.

Aparcament propi gratuït

Tizón Sant Cugat disposa d’aparcament gratuït per als clients.

I per acabar, tot l’equip de Tizon Sant Cugat vol aprofitar l’ocasió per donar les “gràcies a tots els que ja ens heu visitat, sense vosaltres aquest primer any no hagués estat possible”.

Pots reservar per telèfon o a través de la pàgina web del restaurant Tizón Sant Cugat.

A la carta del restaurant Tizón Sant Cugat domina la  carn a la brasa. FOTO: Cedida

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem