contingut promocionat
donpeponne restaurant rubi logo

 

 

Torna l'emblemàtic restaurant 'Don Peppone' amb la gerència del Carlitos de Barcelona

L'establiment, ubicat entre Sant Cugat i Rubí, ofereix l'essència del restaurant original del Vallès i incorpora les novetats del cèlebre local barceloní

El passat 5 de març va tornar a obrir portes l'icònic restaurant entre Rubí i Sant Cugat, Don Peppone amb la mateixa gerència i cuina que el Carlitos de Barcelona.

L'essència del restaurant 'Don Peppone' original

Els nous propietaris del conegut establiment del Vallès han volgut conservar els plats que el van fer gran i ara ofereix també arrossos secs i caldosos amb acabats al forn de llenya, pizzes cuinades al forn de llenya i carns i rostits preparats a la graella amb llenya d'alzina per donar-li un gust agradable.

La façana del restaurant entre Rubí i Sant Cugat 'Don Peppone'. FOTO: Cedida

La façana del restaurant entre Rubí i Sant Cugat 'Don Peppone'. FOTO: Cedida

Les novetats del restaurant en la seva nova etapa

A més, el nou Don Peppone incorpora una renovada estètica i nous plats pensant en els clients del restaurant Carlitos de Barcelona. Una cuina mediterrània amb tocs de fusió per al gaudi dels seus comensals.

Si vols tornar a gaudir de l'experiència d'aquest cèlebre restaurant amb les idees renovades de la nova propietat, però amb l'essència de sempre, has de venir a aquest establiment gastronòmic.

La terrassa del restaurant entre Rubí i Sant Cugat 'Don Peppone'. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem