contingut promocionat
cuina mercat restaurant santcugat

 

 

Tot el sabor del Mediterrani a prop

Mediterrani Cuina de Mercat és l’aposta personal de Jonathan González, un xef que fa 20 anys que està darrere dels fogons

En el centre de Mira-sol, a tocar de la Biblioteca Marta Pessarrodona, des de fa uns mesos hi ha un restaurant on es respira Mediterrani. Mediterrani Cuina de Mercat és l’aposta personal de Jonathan González, un xef que fa 20 anys que està darrere dels fogons i que té avantpassats a la zona. “Jo caminava per aquí quan era un nen perquè els meus avis vivien a Mira-sol. Em vaig sentir com a casa...”, explica el propietari.

Caneló del restaurant de Sant Cugat Mediterrani Cuina de Mercat. FOTO: Cedida

Caneló del restaurant de Sant Cugat Mediterrani Cuina de Mercat. FOTO: TOT

Cuina tradicional amb tocs d’avantguarda

Arrossos de tota mena pensats per a tots els paladars, bacallà, calamar, pop o croquetes de gambes... Els plats que trobaries en un restaurant de costa, a prop de casa teva. “Em sento còmode amb la cuina tradicional, amb la cuina de la meva àvia, de la meva mare...”, afegeix. Un dels plats amb els  quals se sent més còmode és l’arròs. Per això, ofereix un gran assortiment d’aquest plat.  A més, és un dels pocs llocs on es poden tastar els arrossos a la llauna.

Croquetes del restaurant de Sant Cugat Mediterrani Cuina de Mercat. FOTO: TOT

Croquetes del restaurant de Sant Cugat Mediterrani Cuina de Mercat. FOTO: TOT

Arròs a la llauna, l’estrella

El xef assegura que cuinar l’arròs amb la llauna permet que quedi uniforme, molt planet i diferent. Tota una experiència per descobrir.

Tiramisú del restaurant de Sant Cugat Mediterrani Cuina de Mercat. FOTO: TOT

Tiramisú del restaurant de Sant Cugat Mediterrani Cuina de Mercat. FOTO: TOT

Tapes variades

Aquest restaurant és perfecte per prendre un arròs o per tastar tapes variades al migdia o a la tarda. També proposa  postres casolanes com el Tiramisú. Vine i comparteix una experiència  gastronòmica única en solitari o amb qui vulguis.

Arròs a la llauna de Mediterrani Cuina de Mercat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem