Tria restaurant a Sant Cugat amb cuina internacional

A la ciutat tens al teu abast diferents establiments amb una oferta gastronòmica d'arreu del món

Viatjar és molt positiu perquè ens permet créixer com a persones, conèixer noves cultures i viure l'existència al màxim. Però durant l'any ho tenim més complicat. Afortunadament, a Sant Cugat tenim diferents restaurants que et transporten a l'altra punta del món.


Cuina argentina

9reinas cuina internacional santcugat

 

Tens diferents propostes per tastar plats amb sabors argentins com els que ofereix el restaurant 9Reinas. Més d’onze anys seleccionant les millors carns del món i una gran carta de vins, amb un alt nivell de qualitat i servei. Picanya de Wagyu, entrecot argentí Angus, entrecot de Nebraska Black Angus, filet de vedella exclusiu de la Finca... amb el toc indiscutible de la brasa.

Gaudeix d’una experiència única i d’un tros de l’Argentina a Sant Cugat en aquest establiment que trobaràs al centre de la ciutat.

  Demana informació, ara!

Els beneficis de la cuina argentina

La cuina que ens proposa el país argentí es basa és una font de nombrosos nutrients:

  • El ferro, abundant a la carn vermella, és una vitamina que escasseja en el cos humà i que hem d'obtenir dels aliments que ingerim.
  • Ingerir carn argentina també ens ofereix carnitina, que ens aporta altes dosis d'energia.
  • També és rica en B12, molt important per enfortir el sistema nerviós.
  • És molt rellevant per aconseguir un bon grapat d'aminoàcids que no són produïts pel cos humà (histidina, isoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, treonina, triptòfan i valina).
  • Millora la formació i el desenvolupament dels músculs amb les proteïnes que conté la carn. Les proteïnes també serveixen per ajudar al cos a reparar cèl·lules i produir cèl·lules noves.

 

sushi

 

Més enllà de la cuina americana

A banda de la cuina argentina i la gastronomia americana, a Sant Cugat també tens altres propostes culinàries d'altres parts del món com Àsia o Europa.

La cuina italiana és l'estrella de la cuina europea que es pot degustar a Sant Cugat i aquesta es basa en la pasta i les bases per als pans, les focaccias i les pizzes que fan de base de cítrics, formatges, verdures, herbes, etc.

Pel que fa a la cuina asiàtica, els més abundants són restaurants amb receptes xineses o japoneses. La cuina xinesa es basa en l'arròs, la pasta de fideus, les sopes, el peix i marisc, l'ànec com a carn destacada i també el picant. La cuina japonesa també es basa en l'arròs i un protagonisme molt elevat del peix.

Repassa les propostes gastronòmiques més interessants per fer la volta al món sense sortir de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem