Un càtering especialitzat en brioixeria

Dori Dori, que són fabricants des de 1980, estan molt compromesos amb la qualitat

Des del passat desembre, Sant Cugat gaudeix d’una de les ofertes més interessants del mercat pel que fa a la relació qualitat-preu en el sector de la pastisseria.

 

Dori Dori és un nou concepte de càtering on es poden encarregar capses de brioixeria tradicional com croissants, ensaïmades, palmeres, napolitanes… fins a 11 varietats diferents per combinar i a un preu més que raonable, sinó, fixeu-vos amb aquests exemples: capsa de 15 peces, 4€; capsa de 25 peces, 7€ i capsa de 45 peces, 9€.

 

I a més de pastes dolces, també podeu demanar pastes salades, pizzes variades (a 9€) o entrepans (els petits a 1€). Molt aviat, i també per encàrrec, podreu demanar entrepans d’ibèrics amb preus també més que interessants.

A Dori Dori també pots degustar allà la seva brioixeria. FOTO: Arxiu

Pel que fa a l’establiment del carrer Xerric, 5, Dori Dori us ofereix un local ampli, modern i lluminós on tant per esmorzar com per a berenar podreu degustar totes les especialitats de la casa amb un cafè o amb un refresc.

 

L’obrador de Dori Dori elabora diàriament els seus  productes perquè arribin tendres i saborosos a les seves botigues: més de 30 establiments repartits per tot Catalunya. Un compromís diari per a oferir el millor producte i el millor servei als seus clients. Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem