Un nou espai gourmet a Valldoreix

ESPAI PUBLICITARI. A Pa amb oli podreu gaudir de l'esmorzar, el dinar o el berenar

Des del passat mes de maig la plaça del Mas Roig de Valldoreix gaudeix d’un espai que omple un forat dins la gastronomia local. Es tracta del Pa amb Oli, un forn amb les varietats de pa més gourmet i, a la vegada, una cafeteria on esmorzar, berenar o fer un menú diari amb una cuina natural, sana i on preval la gran qualitat de les matèries primeres.

La carta

El Nordic Black Bread, una de les especialitats de la casa. FOTO: Cedida

Tres plats de primer i tres de segon a escollir que satisfaran els vostres àpats com si estiguéssiu a casa vostra.

Tot s’ha de dir, una de les característiques diferencials del Pa amb Oli és la seva capacitat d’adaptació als gustos particulars dels clients, aconseguint així una autèntica fidelització dels seus comensals.

Dins la variada carta del Pa amb Oli podeu trobar els sandvitxos clàssics amb pa de coca i tomàquet de penjar amb 16 varietats; els aperitius, entre els quals destaquen l’hummus i les braves amb salsa especial Pa amb Oli; les amanides (a recomanar la de quinoa i formatge feta); els sandvitxos Pa amb Oli, estrelles de la casa, dels quals podríem recomanar el Nordic Black Bread amb pa de wasabi, salmó fumat, formatge fresc amb anet, tàperes, germinat de remolatxa i maionesa de wasabi, realment espectacular!

I per postres: una crep de llimona i sucre o, per què no? Pa amb oli i xocolata, molt “de la casa”. Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem