Un plat agredolç amb moltes combinacions

Racions: 4

Dificultat: fàcil

Preu: mig

 

Ingredients: 4 talls de pernil semicurat del país, 1 raig de vinagre de vi blanc, 3 cullerades soperes de mel de flors, 1 raig d’oli d’oliva

Fregiu el pernil a foc lent amb l’oli d’oliva (només volta i volta). Reserveu els talls al plat amb el qual se serviran.

A la mateixa paella de fregir el pernil, afegiu-hi el vinagre i tot seguit la mel. Remeneu-ho tot plegat a foc lent i aboqueu-ho damunt del pernil.

 

Serviu-ho ben calent.

Antigament, aquest plat s’acompanyava d’un ou ferrat o de mongetes seques saltades.

Altres aplicacions que es poden fer amb aquest plat són agredolç amb fruites, amanida d’agredolç, agredolç amb peus de porc, etcètera.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?