contingut promocionat
logo chihiro restaurant japones santcugat

 

 

Un viatge a la gastronomia asiàtica a Sant Cugat

A la zona d'oci de Sant Cugat, Av. Corts catalanes, 7, hi ha un establiment que ofereix una proposta gastronòmica i asiàtica singular

Entrar al restaurant Chihiro de Sant Cugat, ubicat al desaparegut Xarlot, és iniciar un viatge trepidant per la gastronomia japonesa i asiàtica més universal. Igual que el protagonista de la cèlebre història dirigida per Hayao Miyazaki i produïda per l’Studio Ghibli, ens endinsem a una aventura molt especial. En aquest viatge per les emocions podràs gaudir de plats de sushi-el rei de la festa- molt ben elaborats i cuinats al moment amb producte fresc i molts altres plats. A la cuina deu persones treballen amb professionalitat i delicadesa per servir-te els plats que hagis escollit d’entre les 170 propostes que ofereix aquest establiment.

Selecció de plats de Chihiro Sant Cugat. FOTO: Cedida

Selecció de plats de Chihiro Sant Cugat. FOTO: TOT

 

Postres de Chihiro Sant Cugat. FOTO: TOT

Postres de Chihiro Sant Cugat. FOTO: TOT

Àmplia proposta gastronòmica

La carta permet escollir diferents entrants com l’Edamame o Wakame, a banda de diverses propostes d’amanides. També ofereix algunes sopes com la Sopa Miso, diferents plats a la planxa i fregits com la gyoza de pollastre o de verdura i una bona selecció d’arrossos i fideus com el clàssic Yakisoba, amb pollastre o vedella. A més a més, diferents saltejats com vedella amb salsa picant o pollastre agredolç i diversos especials com sake salmó, gambes, cloïsses o vieires.

Plat Yakisoba de Chihiro Sant Cugat. FOTO: TOT

Plat Yakisoba de Chihiro Sant Cugat. FOTO: TOT

Plats de Chihiro Sant Cugat. FOTO: TOT

Plats de Chihiro Sant Cugat. FOTO: TOT

També proposa una àmplia selecció de makis, nigiris, tempura roll  o els especials Chihiro roll. Destaquen el tempura roll de salmó fresc, formatge i maduixa, que ofereix una interessant proposta entre dolça i salada i l’Especial Chichiro roll de foie-gras. I ofereix plats refrescants universals com l’Spoon Ebi o els tacos de salmó, tonyina o tonyina cuita, un dels més demanats al restaurant de Sant Cugat. Vols viure un viatge singular? Vine a Chihiro!

Interior del restaurant japonès Chihiro a Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem