Visita el bar de tapes original i amb personalitat pròpia de Sant Cugat

LABARRA el restaurant de tapes que pel seu ambient particular i el seu menjar de qualitat, et captivarà

Amb un interiorisme molt acurat, combinant tons marrons, grisos, llums càlides i plantes aromàtiques a cada taula, LABARRA transmet una personalitat especial només en entrar. Si a això hi afegim una gran qualitat en el producte, tenim com a resultat un lloc excepcional que és la suma de molts detalls també excepcionals. D’aquí la clau del seu èxit.

L’objectiu de la direcció de LABARRA és que, gaudint d’un toc d’informalitat, la gent se senti com a casa i que el que se li ofereix vagi més enllà del que s’espera, perquè la personalitat i l’originalitat no es troben només a l’ambient sinó també en una cuina transparent, generosa i sense artefactes amb una matèria primera de “primera”.

Si passem a les recomanacions, aquí en teniu unes quantes: el British (roast beef amb ruca i mostassa); l’amanida Cèsar per a “dipejar”; els calçots còmodes; el Porquet (garrí desossat amb fons de carn); el steak tartar de filet tallat a ganivet; l’hamburguesa de vedella amb foie i poma o les ostres amb ikura o en “ceviche”. I per a endolcir-ho: la crema catalana amb taronja; el cheese cake o l’excel·lent tiramisú.

De ben segur que repetireu. Que vagi de gust!

 
Comentaris

Destaquem