'Wok Gran Siglo' ofereix bona qualitat-preu en els plats

El restaurant ofereix una selecció de plats de qualitat i bon preu

El restaurant ‘Wok Gran Siglo’, situat a l’avinguda Via Augusta,15-25 de Sant Cugat, ofereix una selecció de plats de cuina asiàtica de qualitat i bon preu. El local proposa una selecció del millor marisc, així com gambes i escamarlans, plats japonesos com el sushi i també plats de cuina occidental tradicional com xoricets, 'pintxitos', entrecot, carn i peix fresc, cloïsses, musclos, etc.

 

L’establiment proporciona també als seus clients verdures, així com albergínia, pebrot i tomàquet, entre altres. El restaurant compta, a més, amb amplis espais i és ideal per a grups controlats que vulguin gaudir de l’experiència i alhora evitar contagis.

El ‘Wok Gran Siglo’ es troba a prop del Centre Comercial Sant Cugat, a un pas de les principals comunicacions amb Barcelona, Terrassa i Sabadell i molt a prop del centre de Sant Cugat i Rubí.

El preu mitjà del comerç és econòmic i ofereix una excel·lent relació qualitat-preu, fet que el converteix també en un punt de parada obligada per dinar durant l’horari laboral. Compta amb tots els ingredients per gaudir d’un gran àpat per un bon preu. Si vols menjar plats abundants de qualitat i amb un bon preu, has de venir a fer un mos al restaurant ‘Wok Gran Siglo’.

 
Comentaris

Destaquem