Grup Catalònia absorbeix ATAM Valldoreix

L'equipament per a persones amb discapacitat ha passat a dir-se Aspasur Valldoreix i continuarà atenent persones amb discapacitat intel·lectual

ATAM Valldoreix ha passat a dir-se Aspasur Valldoreix. El canvi de nom respon a l'absorció d'ATAM per part del Grup Catalònia, que des d'aquest octubre s'encarrega de la titularitat de l'equipament. El president del grup, el doctor Joaquim Serrahima, ha explicat que ara Grup Catalònia, que presta assistència integral a les persones amb discapacitat intel·lectual, està fent un estudi per veure quines tasques poden desenvolupar els usuaris del nou Aspasur.

Serrahima ha explicat, que encara que la idea és que aquest trimestre es mantinguin les activitats, la idea és anar augmentant el nombre d'accions i el número d'usuaris. Durant el mes de gener la direcció d'Aspasur es reunirà amb els pares dels usuaris de la seu valldoreixenca per traslladar-los aquestes novetats. El president de l'entitat sense ànim de lucre ha indicat que l'assignació d'ATAM va venir motivada "pel model d'atenció participatiu, la solvència, la grandària i la professionalitat dels membres de Grup Catalònia."

Més sobre el Grup Catalònia
El Grup Catalònia engloba quatre entitats sense ànim de lucre amb l’objectiu d’atendre persones amb discapacitat intel·lectual, sigui quin sigui el grau d’afectació; malaltia mental, trastorn de conducta o problema social associats. Actualment, compta amb 14 centres d’atenció, un Centre Especial de Treball i amb més de 730 professionals del sector de l’atenció a la discapacitat que atenen més de 750 persones.

 
Comentaris

Destaquem