Ibeach, l'app per anar a la platja

Aquest estiu no et pots desenganxar del mòbil o la tauleta tàctil, t’oferim algunes apps per planificar les teves vacances, fer plans diferents i tenir tota la informació que necessites a l’abast

Per anar ben preparat a la platja aquest estiu no t’oblidis de baixar-te iBeach, una aplicació per tenir tota la informació de les platges. Pots conèixer l’estat del mar, el color de la bandera, la intensitat vent, la presència de meduses, la qualitat de l’aigua o la temperatura en temps real i també en una previsió de fins a tres dies. També t’indica la presència de socorristes, espais Wi-Fi, el transport públic o bars i restaurants propers.. Aquesta és un app gratuïta i està disponible per IOS i androide.

El TOT ofereix cada dia una aplicació diferents pels teus dispositius. Cada dia de dilluns a divendres et descobrirem les millors eines pel teu dispositiu mòbil. Trobaràs una breu explicació de les funcions i les eines de cada aplicació. També si és apta per iOS, Android o ambdues i si és gratuïta o de pagament.

Les apps del 2013
L'estiu passat el TOT va començar a descobrir-te algunes aplicacions útils per anar de vacances. Et recordem quines apps et vam presentar perquè també les facis servir aquest estiu.

 
Comentaris

Destaquem