ICV presenta un procés assembleari de “baix cap a dalt”

Sant Cugat el començarà amb la taula rodona sobre Europa amb Raül Romeva i Carme Colomina

El president comarcal del Vallès Occidental, Xavier Boix, ha presentat aquest dimarts al matí, les bases del procés assembleari d'ICV-EUiA, que culminarà amb l'Assemblea Nacional del partit el mes de novembre. Boix ha declarat que la voluntat del partit és “escoltar el poble” perquè el procés sigui “de baix cap a dalt, a diferència del què fan altres formacions polítiques”, ha volgut remarcar.

En aquest sentit, es faran diversos actes, col·loquis i debats a nivell local i comarcal. A San Cugat, el primer que es farà és una taula rodona sobre Europa amb les ponències de l'eurodiputat d'ICV-EUiA, Raül Romeva, i la periodista d'internacional del diari Ara, Carme Colomina. Tindrà lloc el proper dijous 22 de març, a la Casa de Cultura de Sant Cugat. L'assemblea del Vallès Occidental es farà el dia 16 de juny, ha informat el seu president.

Assemblea Nacional d'ICV-EUiA
Arriba l'any que la força política d'esquerres i ecologista celebra el vint-i-cinquè aniversari de la seva fundació, l'any 1987. Amb aquest procés hi haurà canvis en la direcció comarcal i també en la nacional, que començarà després de l'estiu amb un procés de primaries.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem