12 activitats per gaudir del cap de setmana en família

Diferents propostes pensades per als més petits a Sant Cugat

Arrenca el mes de desembre, i l'activitat no s'atura a Sant Cugat del Vallès amb nombroses propostes pensades especialment per als més petits, i per gaudir-les en família. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 12 perquè no us perdeu res.

Divendres, 30 de novembre, entre altres propostes, arriba una nova sessió dels Diverdivendres, a les 18 hores, al Xalet Negre. La proposta és "Mestre Fabra, caçador de paraules", amb Clara Soler. Un espectacle pensat per infants a partir dels 6 anys, amb entrada gratuïta.

Dissabte arrenquen diferents propostes del programa d'activitats de Nadal a la ciutat. D'aquesta manera, fins al 24 de desembre podeu passejar, triar i remenar a la Fira de Nadal que estarà ubicada a la rambla del Celler. També podreu recórrer Sant Cugat amb el Trenet del Comerç "Sant Cugat Express", fins al 4 de gener, o gaudir dels Cavallets de Nadal, fins al 5 de gener, també a la rambla del Celler.

Igualment, durant el dissabte, es pot visitar la Fira de Santa Llúcia a les Planes, a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau.

 

Enguany, la parada del trenet està a la plaça d'Octavià. FOTO: Lali Álvarez

Enguany, la parada del trenet està a la plaça d'Octavià. FOTO: Lali Álvarez



I més propostes per dissabte. A les 10.30 hores es farà el taller infantil de "Galetes 3D: arbre de Nadal" a L'Ateneu. El preu per família és de 28 euros. I a les 11 hores, a la Biblioteca de Volpelleres, taller infantil de "Volums", amb Sara Fuentes, pensat per a infants d'entre 3 i 8 anys, i gratuït.

Més tard, a les 12 hores, Conte a la vora del foc amb El Nadal d'un nen a Gal·les, a la Masia Can Castanyer. I a la mateixa hora, Hora del conte en anglès amb Where do you live? a la Biblioteca de Mira-sol.

I màgia a la tarda al Cafè Auditori a les 18 hores amb Una hora de màgia. La proposta és Acheron Delacroix amb Presencias, recomanat a partir dels 6 anys i amb entrada lliure.

Ja diumenge, espectacle familiar de dansa, a les 12 hores, al Teatre-Auditori. L'espectacle és Viatge al centre de la terra, pensat a partir dels 5 anys, i el preu de l'entrada és de 12 euros. I si preferiu els titelles, Can Ninot proposa Un conte de Nadal a les 12 hores. Un espectacle recomanat entre els 3 i els 9 anys, i amb entrada a 7,5 euros.

 
Comentaris

Destaquem