12 activitats per gaudir del cap de setmana en família

Les propostes per als pròxims dies a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana, justa el d'abans de la celebració de Nadal, i les activitats a Sant Cugat del Vallès per gaudir del temps lliure en família no s'aturen. Com no podia ser d'altra manera, Nadal és precisament la temàtica central al voltant de la qual giren les propostes. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca algunes perquè no us perdeu res.

Durant el cap de setmana del 21 al 23 de desembre hi haurà diferents festes del caga Tió a la ciutat. Dissabte a les 11 hores es farà una festa infantil a la plaça de Can Quitèria. A la mateixa hora, la festa amb el Tió com a protagonista també es viurà a Mira-sol Centre. I a la tarda, a les 18 hores, la festa es traslladarà al Casal les Planes.

També és cap de setmana de Quintos familiars. N'hi haurà dos el dissabte, i tots dos a les 18 hores. Un es farà a Volpelleres, a l'Escola L'Olivera, i l'altre a l'escola Gerbert d'Orlhac.

El Quinto infantil de la Floresta FOTO: Òscar Bayona

El Quinto infantil de la Floresta FOTO: Òscar Bayona



I no hi faltaran els tallers pensats per als més petits. Una opció és acostar-se al Celler Modernista el dissabte, a partir de les 10 hores, i gaudir de Nadal als Museus, amb jocs i tallers per a infants de 0 a 12 anys. Un altre taller serà el de Pinta la música de Nadal al Casal Torreblanca a les 12 hores. Recomanat per a infants de 2 a 5 anys, el taller té un preu de 23 euros (material inclòs). I diumenge, al Museu del Monestir, Un mandala molt especial. Pensat a partir dels 6 anys, el taller començarà a les 11.30 hores.

Tampoc faltaran els espectacles per gaudir-los en família. L'Ateneu Santcugatenc acollirà dissabte, dia 22, l'espectacle de titelles Truita d'Estels, amb la Cia. Patawa, a les 11 hores. El preu de l'entrada és de 2 euros. El mateix dia, a les 18 hores, es podrà fer un recorregut pels pessebres en finestra del centre de Sant Cugat, acompanyats per l'Escola de Música Tradicional. I Els Pastorets arriben a diferents escenaris. A La Floresta es representaran dissabte a les 19 hores, i diumenge, a la mateixa hora. Mentrestant, a Mira-sol, es podran gaudir el mateix diumenge, dia 23, a les 19 hores.

Això, i molt més, a l'agenda del TOT Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem