contingut promocionat
image002

 

500 alumnes d’escoles de Sant Cugat participen en el concurs de postals de Nadal

Els dibuixos guanyadors del 7è concurs del TOT Sant Cugat, patrocinat per la botiga LuNiska Baby Stores, il·lustrarà les portades de Nadal i Reis

530 alumnes de 3r de primària de 14 escoles de Sant Cugat han participat enguany a la 7a edició del concurs de postals de Nadal que organitza el TOT Sant Cugat. Concretament han participat les escoles Joan Maragall, Turó de Can Mates, Pureza de Maria, El Pinar, Thau, Europa, Santa Isabel, La Farga, Viaró, Gerbert d’Orlach, Catalunya, Àgora, Pi d’en Xandri i La Vall.

Finalistes del concurs de postals de nadal

Postal guanyadora de la categoria de Nadal

Postal guanyadora de la categoria de Nadal

Els dibuixos guanyadors, que rebran un obsequi de la botiga LuNiska Baby Stores, han estat realitzats per Laia Martínez (3r A de l’escola Joan Maragall), que il·lustrarà la portada de Nadal del TOT Sant Cugat (21 de desembre) i Alba Checa (3r A de l’escola Pi d’en Xandri), que il·lustrarà la portada de Reis del TOT Sant Cugat (4 de gener).

Tots els dibuixos participants es reproduiran a la web del TOT Sant Cugat i els 24 finalistes al TOT Sant Cugat dels dies 21 de desembre i 4 de gener.

Postal guanyadora de la categoria de Reis

Postal guanyadora de la categoria de Reis

Enguany aquest concurs està patrocinat per la botiga LuNiSKa Baby Stores (Via Augusta, 15-25) de Sant Cugat.

 

B. Luniska

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem