6 activitats familiars per gaudir del cap de setmana

Propostes pensades especialment per als infants a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana i l'activitat no s'atura a Sant Cugat del Vallès. Com cada setmana, la ciutat ofereix diferents activitats pensades per als més petits de la casa. Unes propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res.

Les activitats infantils arriben dissabte, 17 de febrer, amb els contes com a protagonistes. La Biblioteca Central Gabriel Ferrater proposa una nova sessió de l'Hora del conte a les 12 hores que porta per nom Contes de capçalera. La sessió està pensada per a infants a partir de 4 anys. Ja a la tarda, Famílies en Xarxa de Cal Temerari proposa Contes en família a les 17.30 hores, amb El circ dels contes, també pensada a partir dels 4 anys. Ambdues propostes són gratuïtes.

Al matí, a més, Can Ninot proposa l'espectacle L'estany habitat per a nadons de 0 a 3 anys a les 11 hores. Una activitat de pagament. I en família també es pot gaudir d'una passejada a Sant Medir, per visitar-la aprofitant la jornada de portes obertes a partir de les 11 hores.

Ja diumenge, dues propostes més. D'una banda, es pot gaudir d'un matí de música, amb swing, a Can Quitèria a partir de les 12 hores. D'altra banda, el Celler Modernista acull una nova visita guiada gratuïta, també a les 12 hores.

 
Comentaris

Destaquem