6 activitats familiars per l'últim cap de setmana de l'any

Les propostes pensades per als més petits a Sant Cugat

Arriba el darrer cap de setmana de l'any, i a Sant Cugat del Vallès les activitats pensades per als més petits per gaudir-les en família no s'aturen. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca sis perquè no us perdeu res.

L'Envelat de Nadal ofereix fins al 4 de gener diferents activitats majoritàriament pensades per als més petits. Tallers, música, jocs, i molt més, al Parc de Ramon Barnils!

D'altra banda, fins al 31 de desembre es pot gaudir de Il Circo Italiano i l'espectacle Salvatge al costat del Teatre-Auditori, amb diferents sessions.



Tampoc hi falten els tallers pensats per la canalla. El Museu del Monestir ofereix dues propostes. La primera, Per Nadal... una postal, el divendres a les 11.30 hores. Un taller pensat per infants a partir de 5 anys per crear postals personalitzades.

El segon serà el dissabte, dia 30, a la mateixa hora. En aquesta ocasió, el taller porta per nom Miniatures medievals. Tots dos són gratuïts.

Per la seva banda, la Biblioteca de Volpelleres acollirà una nova sessió de l'hora del conte el divendres a les 18.30 hores. La proposta és Contes Bertrana's. I per als més petits, diumenge a les 12 hores a l'Envelat, festa de Cap d'Any amb els Tututs!

 
Comentaris

Destaquem