6 activitats per gaudir en família del cap de setmana

Les propostes a Sant Cugat pensades per als més petits de casa

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat del Vallès i amb ell les activitats pensades per gaudir de la ciutat en família. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res.

D'entrada, aquest cap de setmana arrenca la Festa Major de la Floresta, que s'estendrà durant dos caps de setmana, fins al 22 de juliol, amb diferents activitats per a totes les edats. Els més petits no us podeu perdre el pregó a càrrec dels Capgrossos de la Floresta el divendres, 13 de juliol, a les 19 hores al Parc de les Dones.

Abans, divendres a les 11.30 hores, les famílies amb nadons fins a 18 mesos, tenen una cita amb l'Espai nadó que se celebrarà a la Biblioteca de Volpelleres.

Ja dissabte, el Museu del Monestir proposa als més petits un taller de cal·ligrafia gòtica. Vine a l'Scriptorium, pensat per a infants a partir de 5 anys, arrencarà a les 11.30 hores. I a la tarda, a les 17 hores, més propostes al Museu. Aquest cop, amb la visita guiada Guia'm pel Monestir, conduïda per persones amb la síndrome d'Asperger.

Taller d'escriptura gòtica. FOTO: Cedida

Durant la setmana, el Museu proposa dos tallers més per als més petits. Dimarts, dia 17, a les 18 hores, el Celler Modernista proposa Arri, arri, tatanet. Un taller de construcció de cavallets de fusta i cartó per a infants a partir dels 3 anys. I el dijous, dia 19, al Museu del Monestir es farà el taller Crea el teu propi escut d'armes. Pensat per a infants a partir dels 5 anys, l'activitat començarà a les 12 hores.

 
Comentaris

Destaquem