6 plans familiars per gaudir del cap de setmana

Activitats pensades per als més petits els pròxims dies a Sant Cugat

Arriba un cap de setmana farcit d'activitats a Sant Cugat coincidint amb la celebració de la Festa de Tardor els dies 28 i 29 d'octubre. Unes activitats que, en la majoria dels casos, estan pensades per a un públic familiar. A més, hi ha altres propostes. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res.

Dissabte al matí hi ha dos tallers familiars previstos. El primer, a les 10 hores, és un taller de contacontes que es farà a L'Ateneu. L'impartirà Eva Tataret, i el cost és de 12 euros per adult més infant. El segon taller començarà a les 11 hores al Museu del Monestir. En aquest cas, es tracta de conèixer la història del tren, amb contes, elaboració de trens amb materials reciclats, i molt més. L'activitat és gratuïta.

Pel que fa a activitats de la Festa de Tardor, en destaquen tres, vinculades a la cultura popular. D'11 a 14 hores es faran diferents actuacions d'entitats de cultura popular i tradicional a la plaça d'octavià. Hi participaran els Caparrots, Grup Mediterrània, Colla Sardanista, Esbart, Gitanes del Grup Mediterrània, i Escola de Música Tradicional.

Castellers de Sant Cugat. FOTO: Lali Álvarez



Ja a la tarda, a les 17.30 hores, està prevista l'actuació castellera de Festa de Tardor, amb els Castellers de Sant Cugat, els de Vilafranca i els de Sabadell. I més tard, a partir de les 20.30 hores, correfoc infantil i d'adults, amb el Boc de Can Vernet, i la participació dels Trabucaires.

Ja diumenge, se celebra la Festa del Centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat. A partir de les 11 hores, a la plaça d'Octavià, es faran diferents activitats, entre elles, una cercavila fins a la plaça de Lluís Millet, a la qual es convida a participar vestits d'època.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem