6 propostes familiars per al cap de setmana

Les activitats pensades per als més petits de Sant Cugat

El darrer cap de setmana de febrer arriba a Sant Cugat del Vallès amb diferents activitats pensades per gaudir-les en família, amb els més petits com a protagonistes. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res.

Les propostes infantils comencen el divendres, 23 de febrer, amb una nova sessió de l'Espai nadó a la Biblioteca de Volpelleres. Un espai de trobada per a famílies amb nadons de fins a 18 mesos que tindrà lloc a les 11.30 hores.

El mateix divendres se celebrarà la 5a Jornada de Tenis Taula Categoria Benjamí, a les 19 hores, a la ZEM Rambla del Celler, al Pavelló 1. Una activitat adreçada a infants de 3r i 4t de primària de qualsevol escola, oberta a tothom, i amb inscripcions obertes fins 30 minuts abans de començar l'activitat.

'Alícia al país de les meravelles'. FOTO: Cedida



Ja dissabte, els nadons de 0 a 3 anys són els protagonistes de la proposta de Can Ninot. Titelles Pamipipa proposen l'espectacle Poesia a la masia a les 11 hores. El preu de l'entrada és de 7,5 euros. I més tard, a les 12 hores, nova sessió de l'Hora del conte a la Biblioteca de Volpelleres. La proposta d'aquesta setmana, a les 12 hores, és The boy who cried wolf.

I diumenge, dues propostes més. La primera, el teatre musical Alícia al país de les meravelles, de Marta Buchaca, que es representarà al Teatre-Auditori a les 12 hores. Un espectacle recomanat a partir de 4 anys, i gratuït per als menors de 3 anys. El preu de l'entrada és de 12 euros.

A la mateixa hora, al Casal les Planes, una nova proposta de titelles, amb En Patufet. Recomanat a partir dels 3 anys, el preu de l'entrada és de 4 euros si es reserva prèviament, i de 6 euros si es compra a taquilla.

 
Comentaris

Destaquem