6 propostes familiars per al cap de setmana, i Festa de Tardor!

Les activitats no s'aturen per gaudir de l'últim cap de setmana d'octubre a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana farcit de propostes a Sant Cugat del Vallès per tancar el mes d'octubre. Un cap de setmana protagonitzat per la celebració de la Festa de Tardor, però amb moltes més propostes pensades per als més petits de casa que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res.

Les activitats pensades per als més petits de la casa comencen divendres, dia 27 d'octubre, amb un nou Diverdivendres. La proposta d'aquesta setmana és Artista a la pista, i començarà a les 17 hores al Casino de la Floresta.

Dissabte, a les 10 hores, es farà la sessió oberta d'entrenaments per al Cros al Parc de la Pollancreda per a majors de 6 anys. Més tard, a les 12 hores, Hora del conte a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater amb A World of Magic, i ja a la tarda, al Teatre-Auditori, adaptació de l'òpera Guillem Tell, de Rossini, per a un públic familiar. La proposta, pensada per a majors de 8 anys, començarà a les 18 hores.

Festa de Tardor: Actuació castellera amb els Gausacs a la Plaça d’Octavià. FOTO: Lali Puig

Festa de Tardor: Actuació castellera amb els Gausacs a la Plaça d’Octavià. FOTO: Lali Puig


Més propostes per al diumenge, dia 28. A les 12 hores, nou espectacle de titelles a Can Ninot amb La Castanyera, i a la mateixa hora, Impro-claustre al Monestir. Una proposta per descobrir el Claustre del Monestir sense guions; són els més petits els que posen les regles del joc!

A més, durant el cap de setmana se celebra la Festa de Tardor, amb diferents propostes que faran les delícies dels més petits de la casa, com ara les diferents activitats organitzades per les entitats de cultura popular i tradicional de Sant Cugat, o les exhibicions dels clubs esportius de la ciutat.

 
Comentaris

Destaquem