6 propostes familiars per al cap de setmana

Les activitats familiars no s'aturen durant els pròxims dies a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana i les activitats per gaudir del temps lliure en família a Sant Cugat del Vallès no s'aturen. Unes propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res.

Aquest cap de setmana destaquen els tallers familiars. Un d'ells, el de líquids i reaccions químiques pensat per a nens i nenes d'entre 6 i 9 anys que es farà a la Biblioteca de Volpelleres el dissabte, 17 de novembre, a les 11 i a les 12.30 hores. També hi haurà un taller de fotografia per a famílies el dissabte. Serà a les 17.30 hores al Centre d'Art Maristany, i el preu per fer-lo és de 10,5 euros.

D'altra banda, el dissabte i el diumenge, a la plaça d'Octavià a les 10 hores, es proposa fer una flor per a l'arbre de Nadal. Un taller amb materials reciclats per decorar el xiprer de la plaça d'Octavià.

L'hora del conte sempre omple les biblioteques FOTO: Arxiu

L'hora del conte sempre omple les biblioteques FOTO: Arxiu



Més enllà dels tallers, aquest cap de setmana hi ha diferents propostes culturals. Entre elles, una nova Hora del conte el dissabte, a les 12 hores, a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. La proposta, pensada a partir dels 4 anys, és Guachimindó, contes d'allò millor.

També dissabte hi ha titelles al Cafè Auditori. Serà a les 18 hores amb Gnoma, per a infants a partir dels 3 anys. I per als més petits, el Teatre de Mira-sol acull diumenge, a les 10 hores, el concert per a nadons Hits. Hi haurà dues funcions més, a les 11.30 i les 12.30 hores, i el preu de l'entrada és de 6 euros.

 
Comentaris

Destaquem