6 propostes familiars per gaudir de Sant Cugat

Les activitats pensades per als més petits durant el cap de setmana

Arriba un nou cap de setmana, més llarg de l'habitual per la festivitat de Tots Sants, i l'activitat no s'atura a Sant Cugat del Vallès. Unes activitats que, en molts casos, tenen els més petits com a protagonistes per poder gaudir del temps lliure en família. El tot recull aquestes propostes a la seva agenda i en destaca 6 perquè no us perdeu res.

L'activitat comença divendres, 2 de novembre, amb dues sessions d'Espai familiar, els punts de trobada per a famílies amb infants de 0 a 3 anys. La primera serà al Casal de Mira-sol, a les 10 hores. La segona, al Casino de La Floresta a les 16 hores. A més, la Biblioteca de Volpelleres acollirà un Espai nadó, per a famílies amb nadons fins a 18 mesos, a les 11.30 hores.

 

Aprofiteu per descobrir Sant Medir. FOTO: Arxiu

Aprofiteu per descobrir Sant Medir. FOTO: Arxiu


Ja dissabte, dia 3, es proposa una excursió fins a Sant Medir, per gaudir de la jornada de portes obertes a l'ermita a partir de les 11 hores. I a les 12 hores, nova visita teatralitzada per conèixer els secrets del claustre del Monestir. Deixeu parlar els capitells... ells ho saben tot! Està conduïda per Mira-sol Teatre, i està pensada a partir dels 5 anys.

Per tancar les activitats del cap de setmana, Can Ninot proposa un nou espectacle de titelles de drap i màscara. A les 12 hores es representarà La Castanyera. El preu de l'entrada és de 7,5 euros.

 
Comentaris

Destaquem