6 propostes familiars per gaudir del cap de setmana

L'activitat per als més petits no s'atura els pròxims dies a Sant Cugat

Les activitats pensades per als més petits i per gaudir-les en família a Sant Cugat del Vallès no s'aturen durant el cap de setmana. D'aquesta manera, la ciutat proposa diferents activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res.

El cap de setmana està marcat per la celebració de la Festa Major de les Planes. Entre altres propostes, podreu gaudir del Laser Games el dissabte, dia 8 de setembre, a les 16 hores a la plaça Coll de la Creu d'en Blau. Una activitat per jugar-hi en equips, a partir dels 7 anys. Ja diumenge, a la mateixa plaça, s'instal·larà un supertobogan d'aigua i inflables a partir de les 11 hores. I a les 13 hores, festa de l'escuma a la plaça Coll de la Creu d'en Blau.

Activitat infantil al Celler. FOTO: Lali Puig

Activitat infantil al Celler. FOTO: Lali Puig

I més enllà de la Festa Major, el Celler Modernista acollirà el dissabte, a les 11.30 hores, el taller de creació artística Pintem amb vi, pensat per a infants a partir dels 3 anys. També dissabte, a les 12 hores, nova cita amb el Guia'm pel Monestir. Una visita conduïda per persones amb Síndrome d'Asperger.

I recordeu que fins a l'11 de setembre les piscines municipals estan obertes per gaudir del bon temps!

 
Comentaris

Destaquem