6 propostes familiars per gaudir del cap de setmana

Sant Cugat ofereix nombroses activitats pensades per als més petits de casa

Arriba un nou cap de setmana i amb ell no s'aturen les activitats a Sant Cugat del Vallès, moltes d'elles pensades per viure-les en família. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res.

La gran cita del cap de setmana del 6 i 7 d'octubre és amb la música. I és que aquest cap de setmana se celebra la 7a edició del Festival Petits Camaleons, el festival de música per a nens i nenes que portarà una quarantena d'artistes a Sant Cugat als diferents escenaris al voltant del Teatre-Auditori de Sant Cugat. Consulteu tota la informació i no us quedeu sense entrades!

Més info: Compte enrere per al Festival Petits Camaleons

A banda d'aquest important festival, durant el cap de setmana se celebra la Festa Major del Barri del Monestir-Sant Francesc. Durant tot el cap de setmana s'han previst nombroses activitats familiars, entre elles, la sessió de cinema a la fresca amb Coco de divendres, dia 5, a les 21.30 hores a la plaça d'en Coll. Una altra proposta de la Festa Major és el Holi festival, que se celebrarà el dissabte, dia 6, a les 13.30 hores a la mateixa plaça.

Més info: La Festa Major del Monestir, a punt

Els més petits tenen diferents opcions el cap de setmana. FOTO: Arxiu

Els més petits tenen diferents opcions el cap de setmana. FOTO: Arxiu

D'altra banda, la Biblioteca de Volpelleres acollirà el taller "Explorem". Una activitat sensorial i manipulativa, pensada per a infants de 3 a 6 anys, que se celebrarà gratuïtament dissabte a les 11 i a les 12.30 hores. I diumenge, a Can Ninot, titelles. Aquesta setmana, a les 12 hores es representarà Els tres porquets. L'activitat és de pagament.

I ja dimecres, dia 10 d'octubre, nova sessió de l'hora del conte a la Biblioteca de Mira-sol. La proposta d'aquesta setmana és La lluna, la pruna, amb Blai Senabre, i està pensada per a infants entre 1 i 4 anys. Hi haurà dues sessions gratuïtes, a les 18 i les 18.45 hores.

 
Comentaris

Destaquem