6 propostes familiars per gaudir en família del cap de setmana

Les activitats pensades per als més petits a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat del Vallès, i amb ell, tornen les propostes pensades per gaudir del temps lliure en família. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res.

Les activitats comencen dissabte, 10 de març, amb propostes ben variades. L'Arxiu Municipal acull una nova sessió de L'Ot el paperot i el seu arxiu. Un taller pensat per a infants a partir de 3 anys per descobrir-ne els secrets i aprendre a elaborar un arxiu propi de records. L'activitat se celebrarà a l'Arxiu Municipal a les 11.30 hores.



Abans, però, a les 11 hores es farà un taller per aprendre a fer mones de Pasqua a l'Ateneu Santcugatenc. Un taller familiar de pagament. I també des de les 11.30 hores, el Parc de Can Vernet acollirà la calçotada popular de Cal temerari, amb activitats per a tota la família.

També dissabte, la Biblioteca de Mira-sol acollirà una nova sessió de L'Hora del conte en anglès. Serà a les 12 hores, i la proposta és Gina Ginger & Charlie Chives, pensada per a infants a partir dels 4 anys. I a la tarda, al Teatre-Auditori, Pere i el Llop. Un espectacle de pagament que farà les delícies dels més petits.



Les activitats del cap de setmana per als més petits finalitzaran el diumenge, dia 11, a les 12 hores amb la proposta del cicle de Cinema en família a Cinesa Sant Cugat. Es projectarà la pel·lícula Capità Calçotets.

 
Comentaris

Destaquem