6 propostes per gaudir del cap de setmana amb els més petits

Les activitats pensades per la família a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat del Vallès i, amb ell, les activitats no s'aturen a la ciutat. Una setmana més, els més petits de la casa tenen un protagonisme espacial, i hi ha diferents activitats pensades per gaudir del temps lliure en família. Unes propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res.

Per començar el cap de setmana, nova proposta de Divendivendres aquest 28 de setembre a les 18 hores. El Centre d'Art Maristany acull la proposta Dibuixem l'espai, pensada per a infants a partir de 4 anys.

Ja dissabte, dia 29, dues propostes. La primera, a les 11 hores, és un recull de contes de la vinya i el vi, a càrrec d'Eva Tataret, al Celler Modernista. Una activitat que s'emmarca dins la fira de les Portadores, i que s'adreça a infants a partir dels 5 anys. Més tard, L'Ateneu acull Bitxos, a les 11.30 hores. Una activitat de contes sensorials amb la Cia. Patawa pensada per a nadons de 0 a 3 anys.

Hi ha diferents tallers previstos. FOTO: Arxiu

Hi ha diferents tallers previstos. FOTO: Arxiu


I ja diumenge, tres propostes més. A partir de les 10 hores, el Celler Modernista acull la Matinal infantil, amb tallers, circ i molt més par als infants a partir de 3 anys. Al vestíbul del Teatre-Auditori, a partir de les 11.30 hores, hi haurà Marató de màgia, amb motiu de la celebració del vint-i-cinquè aniversari del Teatre-Auditori. I a la tarda, Pintem amb vi, a les 17 hores, al Celler Modernista. Un taller artístic pensat a partir dels 3 anys.

Totes les activitats són gratuïtes.

 
Comentaris

Destaquem