6 propostes per gaudir del cap de setmana en família

Les activitats pensades per als més petits dels pròxims dies

Arriba un nou cap de setmana, i l'activitat no s'atura a Sant Cugat del Vallès. Unes activitats, en molts casos, pensades per gaudir-les en família. El TOT les recull a la seva agenda i en destaca 6 perquè no us perdeu res.

Dissabte, 14 d'abril, el Museu del Monestir es prepara per Sant Jordi i acull l'activitat De dracs i altres animals fantàstics (especial Sant Jordi!). Una activitat de descoberta de la iconografia del Claustre del Monestir a partir dels capitells, pensada per a infants a partir de 5 anys. La proposta és gratuïta i començarà a les 11.30 hores.



Ja a la tarda, el Cafè Auditori acollirà una nova proposta del programa Una hora de màgia. El Mag Edgar oferirà l'espectacle Speechless a les 18 hores, amb entrada lliure. A més, fins al 20 d'abril es pot visitar l'exposició del Llibre Gegant a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater.

Diumenge, dia 15, l'activitat comença ben d'hora amb una nova Passejada per Collserola, a partir de les 9 hores, amb sortida des de la plaça de la Vila. Aquesta setmana es proposa descobrir les masies de Sant Cugat.



Més tard, a les 12 hores, hi haurà una visita guiada al Celler Modernista, amb entrada gratuïta. I a la mateixa hora, al Teatre de Mira-sol, la Cia. Patawa porta a l'escenari Paf, el meu amic màgic. Un espectacle recomanat a partir de 3 anys, d'una hora de durada, i amb entrada a 6 euros.

 
Comentaris

Destaquem