6 propostes per gaudir del cap de setmana en família

Els més petits són els protagonistes d'algunes de les activitats a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat del Vallès i les activitats no s'aturen. Moltes d'elles, estan pensades per als més petits, per poder-les gaudir en família. Unes propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 6 perquè no us perdeu res.

La primera proposta del cap de setmana arriba el divendres, 21 de setembre, de la mà de Merit School. El centre ofereix una tarda de contacontes en anglès gratuïta a partir de les 17.30 hores pensada per a infants de 3 a 8 anys.

Ja dissabte, dia 22, tres propostes faran les delícies de tota la família. La primera, la Gimcana familiar de Jocs Cooperatius que se celebrarà a la plaça d'Octavià a partir de les 11 hores. Una bona oportunitat per gaudir d'una estona superant reptes en família, a partir dels 3 anys. Ja a la tarda, nova visita guiada al Monestir conduïda per persones amb la síndrome d'Asperger. El Guia'm pel Monestir arrencarà a les 17 hores.

El Grup Mediterrània ballarà a la plaça de l'Om. FOTO: Arxiu

El Grup Mediterrània ballarà a la plaça de l'Om. FOTO: Arxiu


Finalment, dissabte a les 22.30 hores, el Grup Mediterrània portarà a la plaça de l'Om l'espectacle Icònic: símbols i danses, l'espectacle de dansa catalana d'arrel tradicional que estava previst per la Festa Major, però que la pluja va obligar a ajornar.

I diumenge, dues propostes més. A Can Ninot es podrà gaudir de l'espectacle de titelles Pinotxo, a les 12 hores. Una activitat que és de pagament. Però abans, a les 11 hores, s'iniciarà una pedalada popular a la plaça de la Vila, amb motiu de la Ciutat Europea de l'Esport 2018.

 
Comentaris

Destaquem