6 propostes per gaudir en família del cap de setmana

Propostes pensades per als més petits durant aquests dies a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, les propostes per gaudir-lo en família. Unes propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en fa un resum perquè no us perdeu res.

Durant el cap de setmana hi ha diferents propostes amb els més petits de casa com a protagonistes. D'entrada, divendres s'inaugura el Mural de Vida, el mural pintat al mur de la Llar d'Avis de la Parròquia a partir de les impressions recollides pels infants sobre allò que els han explicats els avis. Serà a les 17 hores.

El Celler Modernista de Sant Cugat acollirà una visita guiada FOTO: Cedida

Ja dissabte, es pot gaudir d'una excursió familiar per Collserola per visitar l'ermita de Sant Medir on, d'11 a 13 hores, hi haurà jornada de portes obertes. També a les 11 hores de dissabte es farà el taller astronòmic adreçat a infants El color dels estels. Serà al Casal Torreblanca.

A les 12 hores del mateix dissabte hi ha una nova sessió de l'Hora del conte a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater amb Contes de bruixes i bruixots. I a la tarda, a partir de les 16.45 hores, 5a Festa de la Percussió, amb cercavila pels carrers de la ciutat, i activitats i espectacles en diferents punts.

Finalment, la proposta per diumenge és descobrir els secrets del Celler Modernista amb un visita guiada que començarà a les 12 hores.

 
Comentaris

Destaquem