8 propostes familiars per al cap de setmana

Les activitats previstes per als pròxims dies a Sant Cugat

Arriba el cap de setmana i amb ell les propostes familiars a Sant Cugat per gaudir del temps lliure al costat dels més petits. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 8 perquè no us perdeu res.

Dissabte, dia 25, els més petits tenen una cita amb l'Hora del conte en anglès a la Biblioteca de Volpelleres. A taste of the Moon és la proposta per a les 12 hores, a càrrec de Helen Doron Sant Cugat.



D'altra banda, la rambla del Celler acollirà a partir de les 11 hores la Fira de la reparació i la reutilització a Sant Cugat, amb botigues i mercat de segona mà de l'Ateneu, establiments de restauració i de reparació, i activitats pensades per als més petits. Igualment, hi haurà mercat de pagès a la plaça de Sant Pere, a partir de les 9 hores, i portes obertes a l'ermita de Sant Medir a partir de les 11 hores.

Ja diumenge, l'activitat començarà amb una passejada gratuïta per Collserola, oberta a tothom, organitzada pel Club Muntanyenc. El punt de partida serà la plaça de la Vila a les 9 hores.



D'altra banda, el Teatre-Auditori acollirà una nova edició dels Concerts per a nadons, en tres sessions, a les 11 hores, les 13 hores, i les 16 hores. La proposta és De les suites barroques a les masurques de Naragonia, i està pensat especialment per a nadons entre 0 i 5 anys. El preu és de 10 euros, 6 euros els nadons.

També hi haurà una nova visita al Claustre del Monestir sota el nom de "Guia'm pel Monestir", a les 12 hores, conduïda per persones afectades per la Síndrome d'Asperger. I a Can Ninot, titelles amb la representació d'Els Tres Porquets.

 
Comentaris

Destaquem