9 propostes per gaudir del cap de setmana en família

Les activitats dels pròxims dies a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana i, amb ell, una nova oportunitat per gaudir del temps lliure a Sant Cugat del Vallès en família. Entre el 23 i el 25 de novembre, són nombroses les activitats previstes a la ciutat pensades per als més petits de casa. Unes propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 9 perquè no us perdeu res.

L'activitat comença divendres, dia 23, amb dues noves sessions de l'Espai Familiar a Mira-sol i a la Floresta. La primera serà a les 10 hores, i la segona a les 16 hores. Mentrestant, a la Biblioteca de Volpelleres es farà un Espai nadó a les 11.30 hores.

Ja dissabte, a les 10 hores, nous Diverdissabte Espai familiar per famílies amb infants de fins a 3 anys al Casal de Mira-sol, on també es farà l'Espai de jocs cooperatius, a partir dels 3 anys, a les 10 hores. Més tard, a les 11.30 hores, començarà el Diverdissabte de ciència al mateix casal. Aquesta setmana es proposa "Som químics, fem pasta dentífrica".

Els tres porquets

Els tres porquets



Els titelles per a nadons tornen a Can Ninot a les 11 hores amb Cargol treu banya "Miranius". Més titelles, aquest cop per a tots els infants, amb Els Tres Porquets, també a Can Ninot, dissabte a les 18 hores i diumenge a les 12 hores. En tots els casos, el preu de l'entrada és de 7,5 euros.

I una proposta per diumenge. Coneix el Claustre del Monestir d'una manera diferent amb l'Impro-claustre al Monestir. Serà a les 12 hores, i el preu de l'entrada és de 5 euros (gratuït per a menors de 7 anys).

 
Comentaris

Destaquem